Ališan Omerbašić se rodio 25.12.2010. godine u Sarajevu. Nakon "rutinske" operacije na Dječijoj hirurgiji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dječak je dobio sepsu...

Ališanovi roditelji traže kliniku da izmjeste sina na liječenje, amputacija je zadnje rješenje. Nada dolazi sa Dječije klinike Schwabing u sklopu klinike u Minhenu i prof. dr. Milomira Ninkovića...

Ališanov organizam se bori sa sepsom, borba traje danima...Kao posljedica sepse javlja se odumiranje tkiva na šakama, stopalima i nosiću. Doktori na Kliničkom centru u Sarajevu predlažu amputaciju stradalih područja.

Facebook Twitter 

Bosnian Flag United Kingdom flag

Dragi naši,

Danas je tačno 5 godina (15.03.2011.) od kako su nam naši dobri doktori sa Dječije klinike UKCS u Sarajevu zagorčali miran i normalan život. Na današnji dan prije 5 godina pomenuti ljekari su pokušali ugraditi stent našem Ališanu u kanal lijevog bubrega. Stent nisu uspjeli plasirati, ali su zato uspjeli da pokrenu infekciju.

Više...

Danas 19.11.2015. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, naš najdraži Prof. dr Milomir Ninković je održao stručno predavanje Sarajevskim studentima i osoblju Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju UKCS.

Više...

Dragi naši prijatelji,

Kao što već znate, nedavno smo bili na kontrolnom pregledu u Minhenu kod naših dragih doktora. Radili smo kontrolu bubrega na Dječijoj hirurgiji Klinike Schwabing kod Prof. dr. Hosie. Radili smo i kontrolu nogica i rukica kod Prof. dr. Ninkovića.

Više...

Dragi naši prijatelji,

Na današnji dan prije tačno četri godine, 17.03.2011. godine počela je naša prava bitka, bitka za život našeg sina Ališana, tada 2,5 mjesečne bebe.

Više...

Više članaka...

Stranica 1 od 10

Početak
«
1